Vianoce bez dymu? Máme tip na skvelý darček pre dospelého fajčiara

Najkrajšie sviatky roka sú onedlho a s nimi prichádza aj hviezdna novinka – limitovaná edícia STARDRIFT zo série IQOS ILUMA. Bez dymu a cigaretového zápachu budú Vianoce ešte krajšie.

Vianočná nákupná horúčka je tu. Hľadanie inšpirácii na darčeky a vo finále obdarovanie svojich najbližších je tiež dôležitou súčasťou decembrového kolobehu. Nájsť to pravé pre osobu, na ktorej vám záleží, môže byť niekedy náročné. Medzi overené tipy patrí určite voňavá kozmetika, limitované edície a špeciálne produkty rôznych značiek, technologické vychytávky či knihy. Určite nimi nič nepokazíte. Ak si však lámete hlavu nad tým, čím obdarovať dospelú fajčiarku a dospelého fajčiara a zároveň by ste jej či jemu chceli dopriať určitú zmenu, máme pre vás tip, ktorý môže dotyčnú osobu oslobodiť od cigaretového dymu raz a navždy.

Rozlúčka so starým rokom a aj so zlozvykmi

Posledný mesiac v roku zvykneme spomaliť tempo, rekapitulovať a trávime čas v prítomnosti tých, na ktorých nám najviac záleží. V tomto období viac ako inokedy premýšľame nad tým, čo chceme urobiť alebo zmeniť v nasledujúcom roku. Pozeráme sa i na svoje zlozvyky, ale i na ľudí okolo seba. S vianočnými sviatkami sa spája vôňa škorice, čerstvo upečených medovníkov a horúceho punču. Cigaretový dym môže takúto idylku pokaziť, dospelí fajčiari však majú na výber – či už hľadáte alternatívu pre seba ako pre dospelého fajčiara, alebo pre niekoho blízkeho vo svojom okolí, kto fajčí, môžete si zvoliť bezdymové Vianoce.

iqos

Skvelý tip na darček

Dospelí fajčiari, ktorí sa chcú zbaviť cigariet, ale nedokážu sa vzdať nikotínu, majú napríklad možnosť prejsť na bezdymové zariadenie. Pre dospelých fajčiarov, ale aj pre ich blízkych, ktorým chcú ponúknuť prechod na lepšiu alternatívu k cigaretám ako darček, je tu limitovaná edícia IQOS ILUMA STARDRIFT. Toto bezdymové zariadenie využíva revolučnú technológiu indukčného ohrevu tabaku bez nahrievacej čepele a nutnosti čistenia. Pri jeho použití nedochádza k spaľovaniu tabaku, zariadenie produkuje iba aerosól, ktorý je bez zápachu a obsahuje výrazne menej škodlivých látok ako klasické cigarety. Nie je však bez rizika, pretože obsahuje nikotín, ktorý je návykový. Edícia STARDRIFT ponúka tri variácie od prémiovej ILUMA PRIME až po zariadenie „všetko v jednom“ ILUMA ONE. V predaji je od 4. decembra.

Bezdymové zariadenia IQOS nie sú bez rizika. Dodávajú nikotín, ktorý je návykový. Sú určené len pre dospelých, ktorí by inak pokračovali vo fajčení alebo užívaní iných nikotínových výrobkov.

Zdroj foto: PMI