Bezdymové a vo farbách! Také bude toto leto

Farebné leto so sviežou bezdymovou alternatívou prináša Moonlight Silver. Ide o limitovanú edíciu IQOS 3 DUO..

Aké by to bolo leto bez farieb? Svieže, hravé, veselé, plné slnečných lúčov…a presne také by mali byť nasledujúce mesiace. Nadčasová a elegantná limitovaná edícia IQOS 3 DUO  s názvom Moonlight Silver, ktorú si môžu členovia IQOS CLUB zakúpiť v exkluzívnom predpredaji už od 1. júna, je inšpirovaná tajomnou nocou a výraznými kontrastmi prírody. Menej riziková alternatíva ku klasickému fajčeniu prichádza v metalickom odtieni s trblietavými striebornými prvkami. ­

Menej riziková alternatíva ku klasickému fajčeniu upúta leskom, ktorý zariadeniu dodáva jemnosť a eleganciu. S novými farbami zároveň prichádza aj nová kolekcia príslušenstva. Pestré farby bočných a vrchných krytov v kombinácii s jemným strieborným povrchom zariadenia tvoria dokonalý celok.

A čo predstavujú jednotlivé farby? Samotnú prírodu a všetko to, čo sa v nej deje. Veď posúďte sami

Aqua Blue

Farba inšpirovaná tajomným svetom pod hladinou oceánu. Tmavomodrá ríša ovládaná silou vetra a morskými prúdmi. 

Sunset Lavender

Posledné tiene západu slnka maľujú oblohu do okúzľujúcich fialových odtieňov. Prichádza začiatok najvzrušujúcejšej časti dňa a tou je bezpochyby noc. 

Cloud Pink

Jemná a snivá farba, ktorá je na oblohe vzácna. Zdroj prchavej krásy v záplave nebeských odtieňov.

Sunrise Red

Farba inšpirovaná červeným ranným svitom. Nadčasový zážitok plný silných emócií.

Tidal Blue

Jasný a žiarivý odtieň inšpirovaný jedným z najkrajších javov prírody – neustále sa meniace modré farby prílivu a odlivu.

 Wild Green

Odtieň zelenej ovplyvnený smaragdovými tónmi prebudenej jarnej prírody. Jasná a živá farba.

Žiaden dym, zápach a popol

Na cigaretový dym, nepríjemný zápach, ale aj popol môžete rovno zabudnúť. Moderné riešenia v podobe bezdymových zariadení IQOS tabak nespaľujú ako klasické cigarety. Naopak. Vďaka premyslenej technológii ho IQOS zahrieva len na teplotu do 320 stupňov Celzia, čím sa znižuje hladina vylučovaných škodlivín až o 95 percent. IQOS takto uvoľňuje aerosól, ktorý sa vo vzduchu rýchlo rozplynie. A tak benefitom bezdymových zariadení je nielen samotná absencia dymu, ale aj to, že pri ich používaní sa netvorí žiaden popol.

Z najnovších prieskumov vyplýva, že menej ako polovica dospelých slovenských fajčiarov označuje za hlavnú príčinu škodlivosti fajčenia pre ľudské zdravie práve chemické látky, ktoré vznikajú počas horenia tabaku. Pritom sú to práve tieto látky, ktoré spôsobujú ochorenia spojené s fajčením. Odborníci sa zhodujú, že nikotín, ktorý je síce návykový a nie je bez rizika, nie je hlavnou príčinou týchto ochorení.

Vedeli ste, že…

  • Bezdymové zariadenia používa približne 17,6 miliónov dospelých užívateľov po celom svete.
  • Z celkového počtu dospelých užívateľov už 72 percent prestalo úplne fajčiť klasické cigarety a prešlo na bezdymové zariadenia.

Bezdymová alternatíva IQOS nie je úplne bez rizika, obsahuje nikotín a je určená len pre dospelých fajčiarov.

Zdroj obrázkov: PMI